BSF | ZWILLING | BALLARINI

В мінімальній комплектації ви отримаєте лише найнеобхідніший посуд та аксесуари:

Набір каструль BSF Bordeaux виготовлений з нержавіючої сталі з високою стійкістю проти корозії. Багатошарове дно з алюмінієвою серцевиною рівномірно розподіляє тепло по всьому корпусу і сприяє швидкому розігріву каструлі. Весь посуд, окрім ковша, укомплектований скляними кришками, які щільно закриваються і дозволяють готувати їжу швидко і зі збереженням вітамінів.

Сковорода ZWILLING із серії Marquina Plus чудово підходить для приготування невеликих порцій. 4-шарове антипригарне покриття має привабливий вигляд граніту і гарантує дбайливе приготування страв - до нього не прилипають ні яєчня, ні млинці, ні рисові, овочеві чи рибні страви. А завдяки ергономічній ручці і функції безпечного охолодження сковороду завжди зручно і безпечно переносити від плити до столу.

Набір BSF Daytona - ножі, виготовлені зі спеціальної нержавіючої сталі, а також укомплектовані зручними пластиковими ручками ергономічної форми. Щоб інструмент завжди знаходився у відповідному місці, був під рукою і довго зберігав свою гостроту - цей комплект ножів розташовується в елегантному блоці, виготовленому з деревини берези. Набір доукомплектований точилом TWINSHARP, для періодичного загострювання ножів.

Набір столових приборів BALLARINI Julietta для шести осіб, який складається з ложок, виделок та ножів, які чудово підійдуть як для щоденного прийому їжі, так і для особливих випадків. У комплект також входять чайні / кавові ложечки і виделочки для торта - на випадок приємного чаювання з десертними закусками.

Набір стаканів ZWILLING Sorrento Bar: боросилікатне скло з подвійними стінками особливо добре ізолює вміст, так що напій не вбирає тепло рук і не змінюється під впливом кімнатної температури.

ПОСУД ZWILLING

З набором посуду з серії ZWILLING Joy ви повністю екіпіровані і з легкістю приготуєте навіть складні чи незвичні страви. Сучасний і лаконічний дизайн цього набору гармонічно поєднується з будь-яким стилем інтер'єру. Завдяки ручкам зі сталі посуд також можна використовувати для приготування страв у духовці. Скляні кришки щільно прилягають і забезпечують енергозберігаюче приготування їжі, а багатошарова сендвіч-основа з алюмінієвою серцевиною забезпечує швидкий та рівномірний розподіл тепла.
Якщо ж ви звикли частіше використовувати посуд з антипригарним покриттям – в базову комплектацію входить сковорода Marquina Plus, яка чудово підходить для приготування невеликих порцій. Високоякісне 4-шарове антипригарне покриття має привабливий вигляд граніту і гарантує дбайливе приготування страв - до нього не прилипають ні яєчня, ні млинці, ні рисові, овочеві чи рибні страви. А завдяки ергономічній ручці і функції безпечного охолодження сковороду завжди зручно і безпечно переносити від плити до столу.
Якщо ж вам закортить приготувати ідеальний стейк - просто візьміть сковороду-гриль від ZWILLING Plus. Вона ідеально підходить для приготування стейків, гамбургерів, ковбасок, для швидкого прожарювання овочів чи м'яса, а також для вегетаріанських або ж веганських варіантів з дуже низьким вмістом жиру. Сама сковорода-гриль нагрівається за дуже короткий час - тепло рівномірно розподіляється і зберігається, що, в свою чергу, дозволяє економити енергію.

НОЖІ ZWILLING

До базової комплектації ми додали набір ножів TWIN Four Star. Ці ножі ідеально збалансовані, стійкі до корозії, гнучкі та гострі, здатні витримувати високі навантаження під час повсякденної роботи на кухні. Леза ножів викувані із цільного шматка спеціальної ножової сталі. Ручки, виготовлені із цільного пластику, зручно лежать у руці і дозволяють точно та оптимально поводитися з ножами на кожному етапі роботи. Бамбукова підставка для ножів завжди гармонійно виглядатиме на вашій кухні. Для періодичного підгострювання ножів ми додали в комплект точило TWINSHARP SELECT.

Набір ножів TWIN Four Star:

АКСЕСУАРИ ZWILLING

В БАЗОВУ комплектацію ми також додали деякі аксесуари ZWILLING:

Набір Zwilling King – столові прибори з високоякісної нержавіючої сталі. Комплект розрахований на 12 осіб, чудово пасуватиме як для щоденного прийому їжі, так і для особливих випадків.

Серія Zwilling Sorrento: набір чашок з боросилікатного скла та стильний графін виготовлений з високоякісного кришталю, - він чудово підходить для подачі соків, мохіто, лимонаду.

Приємним доповненням до набору стануть фірмові кухонні рушнички та букова кухонна дошка для нарізки.

СЕРІЯ ZWILLING ENFINIGY

Серія Zwilling Enfinigy – це найнеобхідніша побутова техніка, яка не займає багато місця на Вашій кухні та, водночас, є максимально корисною, завдяки своїй багатофункціональності. До комплектації входить електрочайник з функцією налаштування температури та 7-ма різними програмами, які можна вибрати за допомогою сенсорного дисплея, а також  компактний блендер з запрограмованими автоматичними функціями. Контейнер блендера з готовими напоями можна легко брати з собою на прогулянку чи пікнік.

ПОСУД ZWILLING

Ми впевнені: якщо ви хочете укомплектувати кухню посудом преміум-класу, вам обов'язково знадобиться цей елегантний набір ZWILLING Pro. Ця серія встановлює стандарти якості, технологій і, перш за все, дизайну. Набір вирізняється добре продуманими практичними деталями: широкі ручки з нержавіючої сталі, які зручно лежать в руці і довго залишаються прохолодними, вбудована вимірювальна шкала наповнення всередині каструлі і скляні кришки, які щільно закриваються.
Звісно, жоден комплект не буде повним без добротної сковороди. Тому в преміум-набір ми також додали сковороду ZWILLING Pro з високоякісної нержавіючої сталі. Завдяки своїм високим бортам інгредієнти в ній легко перемішуються, нічого не випадає і її можна використовувати фактично для чого завгодно: для смаження, для приготування соусів або навіть повноцінного гарніру. Приємний бонус: ручка з нержавіючої сталі залишається прохолодною протягом тривалого часу, тому ви можете безпечно переміщати сковороду в будь-який момент.
Якщо ж ви звикли частіше використовувати посуд з антипригарним покриттям – звісно ви знайдете такий в переліку преміум-комплектації: сковорода ZWILLING Pro з антипригарним покриттям дозволяє легко і швидко приготувати делікатні продукти - риба, страви з яєць і овочі завжди виходять ідеально. У дно сковороди інтегровано міцну алюмінієву серцевину - це дозволяє теплу розподілятися дуже рівномірно, швидко нагріватися та економити енергію.
Весь посуд ZWILLING, представлений у цій комплектації, підходить для всіх типів плит, в тому числі і для індукційних.

БРЕНД STAUB

Staub – це французький виробник елітного посуду, який спеціалізується на виробах з чавуну та кераміки. Наявність цього бренду на кухні свідчить про високий рівень обізнаності у кулінарній справі власника посуду. У комплектації ПРЕМІУМ ви обов’язково знайдете кокотницю - чавунну каструлю, яка чудово підійде для приготування запіканок, рагу, для смаження і тушкування м'яса та інших ваших улюблених страв. Завдяки емальованому покриттю вона має антипригарні властивості і зберігає справжній смак продуктів. Спеціальна структура кришки утворює систему самозволоження - волога постійно циркулює всередині каструлі і робить страву більш соковитою і корисною. Якщо ж ви любите готувати страви на пару – в комплект ми додали до цієї кокотниці практичну вставку-пароварку.
Любите смажити млинці на сніданок? Сковорода для млинців Staub - ідеальний помічник для приготування ваших улюблених десертів. Її унікальна плоска форма забезпечує ідеальне прилягання і млинці готуються рівномірно. Корпус сковороди виготовлений з чавуну, вона легка, її сміливо можна використовувати на будь-якій плиті, в тому числі й на індукційній.

На цьому представництво Staub у комплектації ПРЕМІУМ не завершується. До нього ми також пропонуємо практичний набір Staub, що складається з чотирьох мисок середнього розміру. Вони добре поєднуються з чавунними виробами, а завдяки елегантному дизайну гармонійно вписуються в будь-яке сервірування столу. Набір ідеально підходить для подачі корисного сніданку - каші, мюслі, смузі, але також не проблема використовувати його і для супів, салатів або ж гарнірів. Приємний бонус - емальоване покриття, завдяки якому набір легко чиститься і стійкий до подряпин чи ударів.
Приємним фірмовим доповненням від бренду Staub у цій комплектації стане набір кухонних прихваток та підставка під гаряче, яка вбереже поверхню Вашого столу та довершить картину сервірування вашого столу.

НОЖІ ZWILLING

Ножі з лінійки ZWILLING Pro – найзручніші з наявних на ринку та найпопулярніші у преміальному сегменті. Ці ножі якнайкраще пасуватимуть професійним кухарям і шанувальникам класичного дизайну, які люблять сучасну інтерпретацію. Вони виготовлені з цілісного шматка нержавіючої сталі, їхні леза загартовані та стійкі до корозії. До комплекту входить дерев’яний дизайнерський блок, де кожен ніж безпечно розташовується у своїй секції.
Серед набору ножів ви знайдете стальний мусат для підгострювання ножів. Та якщо вам не дуже до вподоби орудувати мусатом – ми додали в комплект точило для ножів, використання якого не потребує жодних професійних навиків.

Набір ножів ZWILLING Pro:

АКСЕСУАРИ ZWILLING

В комплектацію ПРЕМІУМ ми також додали ексклюзивні аксесуари ZWILLING:
Набір Zwilling Loft – стильні столові прибори з високоякісної нержавіючої сталі. Набір милує око відполірованими поверхнями та елегантними заокругленими краями. Комплект розрахований на 12 осіб, чудово пасуватиме як для щоденного прийому їжі, так і для особливих випадків.
Функціональні та, водночас, елегантні ножиці Zwilling TWIN Select, з міцними кованими лезами та мікрозубцями, для кращого утримування матеріалу. Ці ножиці стануть вашим практичним помічником у повсякденних справах.
Довершуємо перелік аксесуарів у преміум-комплектації стильними мельничками для солі і перцю, та дубовою кухонною дошкою для нарізки. Про шанувальників винних напоїв ми також не забули – додали елегантний штопор із серії Zwilling Sommelier.

 

СЕРІЯ ZWILLING ENFINIGY

Серія Zwilling Enfinigy – це найнеобхідніша побутова техніка, яка не займає багато місця на Вашій кухні та, водночас, є максимально корисною, завдяки своїй багатофункціональності. До комплектації входить електрочайник із сенсорним дисплеєм, потужний блендер з запрограмованими автоматичними функціями, тостер із 7 рівнями підсмажуваннями та електронні кухонні ваги - як приємний бонус. Німецька точність, висока якість, преміальний сегмент, сучасний і непідвладний часу стиль – чітка характеристика серії Zwilling Enfinigy, яка входить до топ-набору.

СЕРІЯ ZWILLING SORRENTO

Ще одна серія, яка широко представлена у цій комплектації - Zwilling Sorrento: набори стаканів та чашок з боросилікатного скла, яке витримує високі внутрішні температури та, водночас, добре ізолює напій від впливу зовнішніх температур. Стильний графін виготовлений з високоякісного кришталю та чудово підходить для подачі освіжаючих напитків – соки, мохіто, лимонад. Родзинкою серії виступає набір скляних трубочок, який додасть у Вашу коктейльну вечірку трохи барвистих кольорів та святкового настрою.

 

ПОСУД DEMEYERE

Demeyere – це елітний посуд з Бельгії найвищого класу, який високо цінується серед професійних кухарів в усьому світі. Замовляючи топ-комплект, ви отримаєте дві каструлі Demeyere об’ємом 5,2 та 3 літри, а також невеличкий сотейник для підігріву окремих порцій їжі, молока чи соусів. Цей посуд входить до серії Demeyere Atlantis 7, яка була створена з акцентом на елегантний дизайн - м'які контури в поєднанні з литими ручками і сліпучим блиском милують око та підвищують естетичну привабливість посуду. Функціональність посуду Demeyere також знаходиться на найвищому рівні – він підходить для всіх типів плит (в тому числі і для індукційних), а також забезпечує енергозберігаюче приготування їжі: кришки щільно прилягають до каструль, а багатошарове дно рівномірно розподіляє тепло. Додатково топ-набір укомплектований практичною вставкою-пароваркою та вінтажним друшляком Demeyere.

На цьому перелік елітного посуду в топ-комплектації не завершується, адже ми внесли до нього також сковороду Demeyere CONTROLINDUC Х. Ця сковорода виготовлена з високоякісної нержавіючої сталі та доповнена спеціальною технологією, яка обмежує підвищення температури до 250 ° C при використанні на індукційних плитах і запобігає перегріванню сковороди. Якщо ж Ви надаєте перевагу здоровому харчуванню та любите готувати страви з мінімальним додаванням жиру – ми додали в топ-набір ще й сковороду з антипригарним титановим покриттям Demeyere ALU PRO 5.

БРЕНД STAUB

Бренд Staub – це французький виробник елітного посуду, який спеціалізується на виробах з чавуну та кераміки. Знаєте, що таке «кокотниця»? Якщо Ви хоча б раз побачите цей вінтажний блискучий посуд, то вже ніколи не зможете позбутися думки, що хоча б один такий екземпляр точно повинен бути на вашій кухні! У топ-комплектацію входить велика овальна кокотниця об’ємом 6,7 літрів, в якій легко можна запекти цілу курку з овочами чи картоплею. Також, додатково, Ви отримаєте круглу кокотницю для приготування запіканок, рагу, смаження чи тушкування м'яса, а також набір керамічних міні-кокотниць, які ідеально підходять для подачі окремих порцій соусів, супів, гарнірів чи десертів.

Якщо мова іде про чавунні вироби від Staub, то ми ніяк не могли обійти стороною і сковороди з цього матеріалу: для любителів млинців у цій комплектації знайдеться спеціалізована сковорода унікальної плоскої форми, а також масивна гриль-сковорода для приготування ідеальних стейків, риби чи овочів.

Приємним фірмовим доповненням у цій комплектації стануть брендові кухонні рукавички від Staub та вінтажна чавунна підставка під гаряче, яка вбереже поверхню Вашого столу та довершить естетичну картину сервірування святкового столу.


 НОЖІ ZWILLING/MIYABI

В топ-наборі ми пропонуємо Вам на вибір дві комплектації ножів:

Ножі ZWILLING Twin 1731 - ексклюзивна серія випущена до 275-річчя Zwilling J. A. Henkels. Надзвичайно гострі ножі викувані з цільного шматка високоякісної нержавіючої сталі. Блок, на якому розташовуються ножі, виготовлений з цінної породи дерева бокоте, а ручки – з темної деревини зірікот, яка надає особливого естетичного шарму цим ножам.

Ножі MIYABI. Автентичний японський профіль леза з художнім малюнком дамаської сталі вказує на те, що ви щасливий володар елітних ножів з далекої Японії. Завдяки традиційному японському способу заточування леза, ножі MIYABI гострі, як скальпель, а їх унікальний дизайн дозволяє розпізнати цей ніж серед тисячі інших варіантів.

 Набір ножів Twin 1731:

 

Комплект ножів MIYABI 5000 FCD:

 

 

АКСЕСУАРИ ZWILLING

В комплектацію ТОП ми також додали ексклюзивні аксесуари ZWILLING:

Набір Zwilling Aberdeen –  вишукані столові прибори з дизайнерськими рішеннями, вдало втіленими в елегантних контурах благородної сталі. Комплект розрахований на 12 осіб, чудово пасуватиме як для щоденного прийому їжі, так і для особливих випадків.

Набір для вина  Zwilling Sommelier для шанувальників винних вечорів біля каміна з келихом в руках: штопор, пробка-дозатор, ніж для обрізання фольги та кільце на пляшку для захисту від капель.

Довершуємо перелік аксесуарів у топ-комплектації стильними мельничками для солі і перцю, багатофункціональними ножицями для птиці та бамбуковою кухонною дошкою для нарізки.

 СЕРІЯ ZWILLING ENFINIGY

Серія Zwilling Enfinigy – це найнеобхідніша побутова техніка, яка не займає багато місця на Вашій кухні та, водночас, є максимально корисною, завдяки своїй багатофункціональності. До комплектації входить електрочайник із сенсорним дисплеєм, потужний блендер з запрограмованими автоматичними функціями, тостер із 7 рівнями підсмажуваннями та електронні кухонні ваги - як приємний бонус. Німецька точність, висока якість, преміальний сегмент, сучасний і непідвладний часу стиль – чітка характеристика серії Zwilling Enfinigy, яка входить до топ-набору.

СЕРІЯ ZWILLING SORRENTO

Ще одна серія, яка широко представлена у цій комплектації - Zwilling Sorrento: набори стаканів та френч-прес із боросилікатного скла, яке витримує високі внутрішні температури та, водночас, добре ізолює напій від впливу зовнішніх температур. Стильний графін виготовлений з високоякісного кришталю та чудово підходить для подачі освіжаючих напитків – соки, мохіто, лимонад. Родзинкою серії виступає набір скляних трубочок, який додасть у Вашу коктейльну вечірку трохи барвистих кольорів та святкового настрою.

Новини та знижки

Отримуйте останні новини про новинки та знижки від компанії Zwilling
Задавайте питання в Telegram Задавайте питання в Viber