Ніж для зняття м'яса з кістки PROFESSIONAL S

Артикул товара: 31024-141-0

Основна ціна4320 грн
Серія: PROFESSIONAL "S". Довжина леза: 140 мм
нет в наличии

Видалення кісток, сухожиль і жиру - складне завдання, яку не можна виконувати великим кухарським шеф-ножом. Ви можете випадково отримати травму або ж залишити занадто багато смачного м'яса на кістках чи відходах. Ось чому вам слід використовувати безпосередньо саме цей ніж ZWILLING, який завдяки своєму тонкому і гнучкому лезу легко впорається з усіма цими делікатними завданнями.

  • Довжина леза - 140 мм.
  • Лезо загартоване для особливо довгої міцності ріжучої кромки і стійкості до корозії.
  • Ніж викуваний з цільного шматка нержавіючої сталі
  • Ергономічна ручка виготовлена з пластику
Тип ножа
НОЖИ ДЛЯ ОБВАЛКИ МЯСА
Відгуки покупців

Відгуки клієнтів

Відгуків поки немає
  • 5 зірок
    0
  • 4 зірок
    0
  • 3 зірок
    0
  • 2 зірок
    0
  • 1 зірок
    0
  • Сервис
    0%
  • Цена
    0%
  • Товар
    0%

Новини та знижки

Отримуйте останні новини про новинки та знижки від компанії Zwilling
Задавайте питання в Telegram Задавайте питання в Viber