Кокотниця від Staub рекомендується всім кулінарам-початківцям, любителям і професіоналам, які цінують красивий і незвичайний дизайн. Оскільки її зовнішній вигляд нагадує великий апетитний гарбуз, вона привертає увагу як на кухні, так і на обідньому столі. Цей посуд родом із Франції і особливо часто використовується для тушкування. Типові французькі страви, такі як Boeuf Bourguignon, особливо добре готуються в них, але кокотниця також підходить і для інших страв, таких як гуляш або рагу. Завдяки емальованому покриттю вона має антипригарні властивості та зберігає справжній смак продуктів. Виготовлена з чавуну, кокотниця чудово накопичує тепло, і повільно, рівномірно віддає його – таким чином, їжа готується особливо делікатно. А при безпосередньому сервіруванні на столі вона зберігає давно подані страви в теплі тривалий час. Особливість посуду - його красивий і незвичайний дизайн, який завжди привертає увагу як на кухні, так і на столі.