Будь-хто, хто пробував готувати по-справжньому гострим ножем, знає, як приємно працювати з ним. Але навіть найкраще лезо з часом втрачає свою гостроту. Регулярне заточування має вирішальне значення для підтримки якості у довгостроковій перспективі. Але перш ніж ви одразу ж візьмете свій точильний камінь і годинами шукатимете в інтернеті інструкції про те, як правильно заточувати ножі, будь ласка, зверніть увагу на цю чудову точилку ZWILLING V-Edge. Її запатентований механізм заточування надзвичайно простий і абсолютно ефективний: лезо ножа потрібно просто протягнути по діагоналі зверху вниз – V-Edge зробить все інше. Керамічні шліфувальні смужки, розташовані у формі V, рівномірно шліфують все лезо без ризику його пошкодження. Є змінні кутові адаптери для європейських та японських ножів. Зайвий адаптер можна зберігати прямо в нижній частині V-Edge.